Spørgsmål og svar

Vi hjælper hver dag kunder med valg af toning af bilruder. Derfor har vi sammenfattet en række af de mest stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe på tlf: 60 16 58 07 og få gratis uforpligtende rådgivning om rudetoning.

Hvem er OD Performance?

Vi er et professionelt team af specialister, som til dagligt arbejder med solfilm og folieindpakning. Vi tilbyder vores ekspertise til både private- og erhvervskunder.

Hvorfor skal du vælge os?

Du får altid det bedste resultat til den bedste pris hos os. Vi har mange års erfaring inden for branchen og leverer hver dag professionelle løsninger til bilfirmaer og klargøringscentre. Hvis du har købt en ny bil hos en bilforhandler i København, så er der en stor chance for, at OD Performance har været forbi bilfirmaet og monteret solfilmen på din nyindkøbte bil.

Er der garanti på vores arbejde?

Ja, det er der altid. Punktum. Vi bruger udelukkende materiale af højeste kvalitet, og vores solfilm produkt har en falmnings garanti på 10 år. Derudover, så giver vi alle vores kunder en monterings garanti der gælder for evigt. Hvis du oplever en monterings fejl, så skifter vi solfilmen kvit og frit.

Hvordan tæller man antallet af ruder på bilen?

Alle ruder i din bil tæller som en separat rude, uanset størrelse på ruden.

Hvordan finder jeg den rigtige toning til min bil?

Ring til os og få en gratis uforpligtende snak om de forskellige nuancer af rudetoning. Vi kan fremvise de forskellige muligheder på vores værksted, hvorefter du kan vælge den helt rigtige toning til din bil. Ring til os på tlf. 60 16 58 07 eller udfyld kontaktformularen på hjemmesiden.

Skal jeg aflevere min bil på jeres værksted?

Nej. Du kan selv vælge om du vil have monteret solfilm på vores værksted eller på din egen adresse. Som noget helt unikt, så tilbyder OD Performance mobil montering af solfilm til din bil (kræver mulighed for lukket garage eller arbejdsrum). Vi tilbyder også afhentning af bilen på din adresse mod et gebyr.

Hvad koster rudetoning?

Vores priser starter fra 1.200 kroner og nogle gange mindre. Alle priser afhænger af bilmærke og model, samt hvilket solfilm produkt du ønsker. Vi tilbyder altid en gratis uforpligtende samtale og et godt tilbud. Vi rådgiver om hele processen og fremviser solfilm materiale i vores værksted. Ring til os på tlf. 60 16 58 07 eller udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud i dag.

Hvor lang tid tager det at montere solfilmen?

Det tager som regel kun 2 timer af montere solfilmen på din bil. Vi kan enten montere solfilmen på din adresse, ellers kan du stille bilen på vores værksted efter aftale.

Tilbyder i andet end solfilm til biler?

Ja. Vi tilbyder både folieindpakning til biler og montering af solfilm til bygninger.

Få et tilbud idag

  Kontakt os

  Tlf: 60 16 58 07
  Lunikvej 20, 2670 Greve

  Åbningstider

  Vi har åbent efter aftale, og tilbyder montering uden for almindelig arbejdstid.

  Rudetoning til bil

  Grundig og professionel rudetoning til biler i hele Storkøbenhavn. Vi tilbyder både rudetoning til private og virksomheder.

  Rudetoning til bygninger

  Professionel montering af rudetoning til bygninger, kontorer og private hjem. Find en løsning, det tillader det ønskede lysindfald, samt et behageligt indeklima og miljø.

  Folieindpakning af bil

  Vi tilbyder en bilindpakning der passer perfekt til din personlighed eller dit erhverv. Vi tilbyder montering af folieindpakning af højeste kvalitet med et naturligt udseende.